MALÉ PILATES STUDIO S VELKÝM SRDCEM PRO TRADIČNÍ PILATES METODU na Mělníku již 5 let.

2.9. 2019 jsem otevřela malé studio Pilates v centru Mělníka. U zrodu stála idea, pro mnoho lidí odvážná, vytvořit pohybové studio specializované výhradně na Pilates metodu. Když mluvím o specializovaném Pilates studiu, tak opravdu myslím místo zaměřené pouze na Pilates a na nic jiného. Pokud na Mělníku hledáte kvalitní cvičení Pilates, tak jak má vypadat a jak bylo sestaveno, najdete ho pouze u nás. Nevěřila bych tenkrát, jak se podaří za 5 let Pilates MAT a Pilates Reformer ve městě rozšířit. Jsem ráda, že malinké studio v centru Mělníka stále funguje a otevírá své dveře novým a staronovým zákazníkům, kteří u nás hledají kvalitní služby v oblasti cvičení. Vedeme k cestě k funkčnímu tělu, pomáháme od bolesti, poskytujeme kompenzační tréninky ke sportovní zátěži ať už rekreační nebo profesionální. Pracujeme s klienty po operacích kloubů, páteře, svalů nebo vnitřních orgánů. Trénujeme i děti od 13 let nebo maminky po porodu či v těhotenství. Jsem ráda, že jsem mohla rozšířit lektorský tým a našla skvělé trenéry, jedničky v oboru Pilates, fyzioterapeuty, psychology, trenéry.. Nemáme v týmu trenérů nikoho, kdo by Pilates nestudoval pečlivě i s celou anatomií a dalšími metodami, které mohou techniku posunout a našim klientům pomoci k lepšímu životu. Pravidelně investuji do vzdělávání lektorů a vybavení studia. Všichni lektoři prochází vzděláním v oblasti profesionálního programu Balanced body špičkové kvality. Učíme se od těch nejlepších fyzioterapeutů a lektorů Pilates v ČR a v zahraničí. 

Studio jsem letos v lednu 2024 doplnila dvěma novými stroji Pilates reformer ALLEGRO od Balance Body z USA, Arc barelem a také novými Spinefittery značky Sissel pro ještě lepší tréninky Pilates Mat na podložce.

Za pět let fungování Pilates studia jsem se snažila vzdělávat v metodě Pilates a v tom, jak mohu svým klientům co nejlépe pomoci. Také jsem se stala dvojnásobnou maminkou a prošla si dvěma za sebou rychlejdoucími těhotenstvími a porody. Mohu říci, že mne tato zkušenost s vlastním tělem a jeho proměnami ať už fyzickými nebo také psychickými velmi posunula. Když bylo mému prvnímu miminku 1 rok, znovu jsem otěhotněla s druhým. Řeším a řešila jsem tedy na svém těle hlavně diastázu (rozestup břišních svalů) a velké bolesti v oblasti SI skloubení a v bederní oblasti páteře. Samozřejmě nedostatek energie, času na sebe, únavu..Nyní mohu zužitkovat znalosti, které jsem díky této zkušenosti získala a aplikovat je na sestavování tréninků.

Věřím, že kvalitu, kterou naše Pilates studio nabízí ocení každý klient, žena i muž v každém věku. Přeji si, abychom se mohli i nadále těšit z krásných pokroků, které naši klienti dělají. 

Dana Pala 20.2.2024

“Za 10 lekcí ucítíte rozdíl, za 20 lekcí uvidíte rozdíl, za 30 lekcí Pilates budete mít nové tělo. “ 

J.H. Pilates